Jerry Hietaniemi, valmentaja, liikuntatieteellinen valmennuskurssi

JERRY HIETANIEMI

Liikuntatieteilijä, valmentaja, luennoitsija

Jerry on liikuntatieteilijä ja valmentaja sekä ahkera luennoitsija ja kirjoittaja. Jerry valmistuu liikuntatieteiden maisteriksi syksyllä 2017 pääaineenaan liikuntapedagogiikka. Opintojen ohella Jerry on toiminut jo yli 5 vuotta yrittäjänä yksilö- ja yritysvalmennuspalveluita tarjoavassa yrityksessään sekä toisena perustajajäsenenä liikunnalle.fi :ssa.

 

Jerryn on Suomen suurimman personal trainer -koulutustalon Trainer4You :n kouluttaja ja sisällöntuottaja. Vuodesta 2013 lähtien Jerry on pitänyt yli 100 liikunta-alan koulutusta ja kouluttanut satoja valmentajia liikunta-alalle. Jerryn erityisosaamista koulutuksissa on kuormitusfysiologia, psyykkinen valmennus sekä liiketoiminta- ja myynti.

 

Kesällä 2017 Jerry jättäytyi Liikunnalle.fi :n aktiivisesta kehitystoiminnasta pois ja vetovastuu siirtyi enenevissä määrin Kallen harteille. Kesästä 2017 lähtien Jerry on keskittynyt oman yrityksensä toimiin ja kehitykseen. 

Jerry istuu, liikunnalle.fi:n taustalla olevan Roihu Consulting Oy:n hallituksessa antaa omaa, arvokasta taustatukeaan ja ajatuksiaan valmennuskurssitoiminnan kehittämiseksi.

 

Tulevaisuus näyttää nähdäänkö valmennuskurssiemme ja Trainer4You :n palautteiden perusteella innostavana kouluttajana, inspiroivana liikunta-alan tyyppinä, tunnettu Jerry vielä liikunnalle.fi:n valmennuksissa. 

  • LinkedIn - Black Circle
  • Instagram - Black Circle