JERRY HIETANIEMI

Liikuntatieteilijä, valmentaja, luennoitsija

Jerry on liikuntatieteilijä ja valmentaja sekä ahkera luennoitsija ja kirjoittaja. Jerry valmistuu liikuntatieteiden maisteriksi syksyllä 2017 pääaineenaan liikuntapedagogiikka. Opintojen ohella Jerry on toiminut jo yli 5 vuotta yrittäjänä yksilö- ja yritysvalmennuspalveluita tarjoavassa yrityksessään sekä toisena perustajajäsenenä liikunnalle.fi :ssa.

 

Jerryn on Suomen suurimman personal trainer -koulutustalon Trainer4You :n kouluttaja ja sisällöntuottaja. Vuodesta 2013 lähtien Jerry on pitänyt yli 100 liikunta-alan koulutusta ja kouluttanut satoja valmentajia liikunta-alalle. Jerryn erityisosaamista koulutuksissa on kuormitusfysiologia, psyykkinen valmennus sekä liiketoiminta- ja myynti.

 

Kesällä 2017 Jerry jättäytyi Liikunnalle.fi :n aktiivisesta kehitystoiminnasta pois ja vetovastuu siirtyi enenevissä määrin Kallen harteille. Kesästä 2017 lähtien Jerry on keskittynyt oman yrityksensä toimiin ja kehitykseen. 

Jerry istuu, liikunnalle.fi:n taustalla olevan Roihu Consulting Oy:n hallituksessa antaa omaa, arvokasta taustatukeaan ja ajatuksiaan valmennuskurssitoiminnan kehittämiseksi.

 

Tulevaisuus näyttää nähdäänkö valmennuskurssiemme ja Trainer4You :n palautteiden perusteella innostavana kouluttajana, inspiroivana liikunta-alan tyyppinä, tunnettu Jerry vielä liikunnalle.fi:n valmennuksissa. 

  • LinkedIn - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

LIIKUNNALLE.FI

SEURAA MEITÄ

OTA YHTEYTTÄ

Kurssimyynti

Liikunnalle.fi -valmennuskurssit

Y-2774935-3

Kauppakatu 31 B

40100 Jyväskylä

Rekisteriseloste

Yksityisyydensuoja

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

uutiskirje

+358 40 809 2234

Valmennus

+358 45 134 5994