VALMENNUSOHJELMA

Valmistelemme tulevan vuoden valmennustarjontaamme parhaillaan!

Tiedotamme kurssitarjonnastamme lähiaikoina, pysy siis kuulolla ja seuraa meitä somessa!

VALMENNUSOHJELMA 2020

Lorem ipsum.

Valmennusohjelma on kokonaisvaltaisin ratkaisumme liikuntatieteellisen pääsykokeisiin valmistautuvalle. Hyödynnämme kurssilla niin sanottua blended learning -mallia, jossa yhdistämme sekä kontakti- että verkkovalmennuksen parhaat puolet. Liikuntataitojen oppimisen ollessa hidasta, tarjoaa kontakti- ja verkkovalmennuksen yhdistävä kurssi mahdollisuuden pitkään ja tuloksekkaaseen valmennukseen kustannustehokkaasti. 

Tiesitkö?

 

43% KAIKISTA liikuntapedagogiikan ja liikuntabiologian opiskelupaikan saavuttaneista kävi liikunnalle.fi -valmennuskurssin. 

 

100%

4.6/5

54%

Valmistelemme parhaillaan tulevan vuoden valmennusohjelmamme sisältöä! TIEDOTAMME VALMENNUKSESTA LÄHIAIKOINA, JOTEN SEURAA MEITÄ SOMESSA!

PARASTA VALMENNUSOHJELMASSA

Valmistautuminen ja valmennus alkavat heti, kun ilmoittaudut. Verkkosisältömme ovat heti käytettävissäsi, valmentajamme ottaa sinuun yhteyttä ja auttaa sinut alkuun.

Tieto, tuki ja turva. Tiedät tarkalleen, mitä sinulta vaaditaan pääsykokeissa, ja miten sinun tulee valmistautua. Sinulla on kokoajan käytettävissäsi valmentaja ja kurssilaisten oma Facebook-yhteisö.

Olet alusta asti askeleen edellä. Verkkosisältöjemme avulla pystyt opiskelemaan missä tahansa ja milloin tahansa. Kun verkko-oppiminen yhdistetään yhteisiin kontaktipäiviin, on lopputuloksena itsevarma tunne omasta onnistumisesta.

optimaalinen valmistautuminen pääsykokeisiin

Valmennusohjelmaan olemme konneet kaiken, mitä optimaaliseen pääsykokeisiin valmistautumiseen hakija tarvitsee. Hyödynnämme kurssilla blended learning -mallia, joka yhdistää verkko- ja kontaktivalmennuksen kokonaisvaltaiseksi paketiksi! Valmennus alkaa välittömästi kurssilaisen ilmoittauduttua valmennukseemme!

Kokemuksia

Katso kurssilaistemme kokemuksia

Katso vuoden 2017 valmennusohjelmassa liikuntatieteellisen opiskelupaikan saavuttaneen Tepon fiiliksiä keväältä 2017. 

 Lisää onnistumistarinoita löydät täältä. 

OTA YHTEYTTÄ

 

Kurssin yhteyshenkilö

 

Pertti Lappalainen

 

+358 40 809 2234

 

info@liikunnalle.fi

LIIKUNNALLE.FI

SEURAA MEITÄ

OTA YHTEYTTÄ

Kurssimyynti

Liikunnalle.fi -valmennuskurssit

Y-2774935-3

Kauppakatu 31 B

40100 Jyväskylä

Rekisteriseloste

Yksityisyydensuoja

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

uutiskirje

+358 40 809 2234

Valmennus

+358 45 134 5994