VALMENNUSOHJELMA

Tossut tiukalle niin aloitetaan valmistautuminen unelmien opiskelupaikan pääsykokeisiin. Valmennusohjelma sisältää  optimaalisen valmennuspolun ilmoittautumisesta aina pääsykoepäivään asti!

VALMENNUSOHJELMA 2021

Uusi normaali

Syksyllä 2020 Valmennusohjelma uudistuu merkittävästi. 

Valmennusohjelma on kokonaisvaltaisin ratkaisumme liikuntatieteellisen pääsykokeisiin valmistautuvalle. Tänä vuonna kokonaisvaltainen Valmennusohjelma toteutetaan ensimmäistä kertaa täysin verkossa.

Kurssiemme kautta sadat hakijat ovat saavuttaneet unelmansa opiskelupaikasta liikuntatieteellisessä.  Liikuntataitojen oppimisen ollessa hidasta, tarjoaa ratkaisumme mahdollisuuden pitkään ja tuloksekkaaseen valmennukseen kustannustehokkaasti. Valmennus rytmittää valmistautumistasi koko kevään aina pääsykokeisiin asti.  

Tiesitkö?

 

52% KAIKISTA liikuntapedagogiikan ja liikuntabiologian opiskelupaikan saavuttaneista kävi liikunnalle.fi -valmennuskurssin. 

 

100%

4.5/5

57%

Osallistujista suosittelisi valmennuskurssia ystävälleen

Keväällä 2019 kurssilaiset antoivat harjoituspääsykoepäivälle arvosanan 4.5

Keväällä 2019

 liikuntapedagogiikan opiskelupaikan saavuttaneista 57%* kävi valmennuskurssimme!

*Suomenkieliset hakijat

Valmennuksen eteneminen

VERKKOVALMENNUS 

alkaa heti!

Liikuntalajien pienryhmävalmennus
6 krt

Pienryhmän starttipalaveri
 

Kirjallisen kokeen harjoituskokeet

Kirjallisen kokeen pienryhmävalmennus
4 krt

Pienryhmän välipalaveri
 

Liikuntataitojen testaaminen
6 krt

VALMENNUSOHJELMA

Kirjallisen kokeen valmennuskurssiT

Valmennus alkaa heti

Verkkovalmennuskurssi

  • Verkkovalmennuksemme alkaa heti ilmoittautumisen jälkeen. Valmentajamme auttavat sinut alkuun! Kurssilaiset jaetaan pienryhmiin, jonka mukana koko kevään valmistautuminen etenee. 

  • Ilmoittautumisen jälkeen sinulla on käytettävissäsi kevään 2021 valmennuskurssin opetusvideot, tiivistelmät ja harjoituskokeet.

  • Valmentajamme auttaa sinut aloittamaan pitkäaikaisen valmistautumisen kirjalliseen kokeeseen.

Kirjallisen kokeen valmennus

  • Järjestämme kevään aikana kirjallisen kokeen pienryhmävalmennukset (4krt) verkko-opetus alustaa hyödyntäen. Pienryhmissä opetamme pääsykoeaineiston haastavimmat osiot kädestä pitäen. 

  • Kirjallisen kokeen valmennuksessa pääset testaamaan osaamistasi kattavien harjoituskokeiden avulla!

LIIKUNTAKOKEIDEN valmennuskurssiT

Verkko-oppimateriaali

Valmennus alkaa heti

  • Ilmoittautumisen jälkeen pääset kurssilaisten yhteisöön, jossa valmistautumisen tukena ovat muut kurssilaiset sekä valmentajamme.

  • Ilmoittautumisen jälkeen sinulla on käytettävissäsi yli 50 opetusvideota, kirjallinen materiaali ja harjoitusohjelmat jokaiseen lajiin.

Pienryhmävalmennus

  • Valmistamme kurssilaisemme tuleviin pääsykokeisiin jokaisesta pääsykoelajista toteutettavin pienryhmävalmennuksin (6 krt). Valmennustapaamisissa valmentajamme opastavat pääsykoe suoritukset pienryhmissä. Jokainen hakija saa henkilökohtaiset palautteet eri lajien videoiduista suorituksistaan huippuvalmentajiltamme. Jotta kurssilainen pystyy harjoittelemaan alusta alkaen optimaalisesti järjestämme aloituspalaverin kurssilaisen oman pienryhmän kanssa. Harjoittelun laadun säilyminen taataan oman pienryhmän kanssa välipalaverissa.

  • Viimeistelemme osaamisen keväällä pienryhmissä toteutettavin pääsykoetestein (6krt), joista jokainen kurssilainen saa henkilökohtaisen palautteen sekä pistearvoin.

VALMENNUSOHJELMA 2021

Kevään viimeinen ryhmä starttaa pian!

499€

Tarjous voimassa 28.2.2021 tai niin kauan kuin paikkoja riittää!

(ovh. 799€)

PARASTA VALMENNUSOHJELMASSA

Valmistautuminen ja valmennus alkavat heti, kun ilmoittaudut. Verkkosisältömme ovat heti käytettävissäsi, valmentajamme ottaa sinuun yhteyttä ja auttaa sinut alkuun.

Tieto, tuki ja turva. Tiedät tarkalleen, mitä sinulta vaaditaan pääsykokeissa ja miten sinun tulee valmistautua. Sinulla on kokoajan käytettävissäsi valmentaja ja kurssilaisten oma Facebook-yhteisö.

Olet alusta asti askeleen edellä. Verkkosisältöjemme avulla pystyt opiskelemaan missä tahansa ja milloin tahansa. Kun omatoiminen harjoittelu ja opiskelu yhdistetään 18 yhteiseen pienryhmävalmennuskertaan, on lopputuloksena itsevarma tunne omasta onnistumisesta.

SISÄÄNPÄÄSYTAKUUMME

Mikäli et saa opiskelupaikkaa, saat valmennusohjelman verkkosisällöt ilmaiseksi seuraavalle vuodelle.

VALMENNUSOHJELMAn sisältö

Yhteensä 18 verkon välityksellä toteutettavaa tapaamista yhdessä pienryhmäsi sekä valmentajiemme kanssa!

4krt Kirjallisen kokeen pienryhmätapaamiset verkossa valmentajan kanssa

6krt pienryhmävalmennukset optimaaliseen harjoitteluun

Valmentajien jatkuva tuki apunasi

6krt pienryhmävalmennukset valmistautuminen pääsykoetilanteeseen

Kattava kirjallisen kokeen verkkokurssi käytössäsi koko valmennuksen ajan

Kattava liikuntakokeiden verkkokurssi käytössäsi koko valmennuksen ajan

Pienryhmän aloituspalaveri harjoittelun laadun varmistamiseksi

Pienryhmän välipalaveri harjoittelun laadun takaamiseksi

optimaalinen valmistautuminen pääsykokeisiin

Valmennusohjelmaan olemme konneet kaiken, mitä optimaaliseen pääsykokeisiin valmistautumiseen hakija tarvitsee. Hyödynnämme kurssilla blended learning -mallia, joka yhdistää verkko- ja kontaktivalmennuksen kokonaisvaltaiseksi paketiksi! Valmennus alkaa välittömästi kurssilaisen ilmoittauduttua valmennukseemme!

Kokemuksia

Valmennusohjelmamme on paras vaihtoehtomme ja varma valinta menestymisen kannalta. Valmennusohjelmaan sisältyy kirjallisen kokeen ja liikuntakokeiden valmennuskurssit sekä harjoituspääsykoepäivä. Valmennusohjelmassa saat henkilökohtaista valmennusta valmentajaltasi sekä pääsyn Facebook -yhteisöömme, jossa kurssilaisemme voivat jakaa videoita, pyytää palautetta ja verkostoitua jo ennen tulevia opintoja.

 Liikunnalle.fi:n valmennusohjelma varmisti sisäänpääsyni. Facebook-ryhmän videokommentoinnin kautta sain paljon vinkkejä lajiharjoituksiin, kirjallisen kokeen valmennus auttoi tiivistämään kaiken tiedon ja tiiviin ryhmän ansiosta sai loistavan käsityksen siitä, mikä on oma taitotaso jokaisen lajin suhteen.

- Johanna, Valmennusohjelma 

Katso kurssilaistemme kokemuksia

Katso Valmennusohjelmassa liikuntatieteellisen opiskelupaikan saavuttaneen Tepon fiiliksiä. 

 Lisää onnistumistarinoita löydät täältä. 

OTA YHTEYTTÄ

Valmennusohjelmamme on paras vaihtoehtomme ja varma valinta menestymisen kannalta. Valmennusohjelmaan sisältyy kirjallisen kokeen ja liikuntakokeiden valmennuskurssit sekä harjoituspääsykoepäivä. Valmennusohjelmassa saat henkilökohtaista valmennusta valmentajaltasi sekä pääsyn Facebook -yhteisöömme, jossa kurssilaisemme voivat jakaa videoita, pyytää palautetta ja verkostoitua jo ennen tulevia opintoja.

 

Kurssin yhteyshenkilö

 

Pertti Lappalainen

 

+358 40 809 2234

 

info@liikunnalle.fi

e6d5a03a-e6cf-4c5d-b9f1-649d9472a101.jpg

VALMENNUSOHJELMA

Valmennusohjelmamme on paras vaihtoehtomme ja varma valinta menestymisen kannalta. Valmennusohjelmaan sisältyy kirjallisen kokeen ja liikuntakokeiden valmennuskurssit. Valmennusohjelmassa saat henkilökohtaista valmennusta valmentajaltasi sekä pääsyn Facebook -yhteisöömme, jossa kurssilaisemme voivat jakaa videoita, pyytää palautetta ja verkostoitua jo ennen tulevia opintoja.