VALMENNUSOHJELMA

Tossut tiukalle niin aloitetaan valmistautuminen unelmien opiskelupaikan pääsykokeisiin. Valmennusohjelma sisältää  optimaalisen valmennuspolun ilmoittautumisesta aina pääsykoepäivään asti!

VALMENNUSOHJELMA 2020

Valmennusohjelma on kokonaisvaltaisin ratkaisumme liikuntatieteellisen pääsykokeisiin valmistautuvalle. Hyödynnämme kurssilla niin sanottua blended learning -mallia, jossa yhdistämme sekä kontakti- että verkkovalmennuksen parhaat puolet. Liikuntataitojen oppimisen ollessa hidasta, tarjoaa kontakti- ja verkkovalmennuksen yhdistävä kurssi mahdollisuuden pitkään ja tuloksekkaaseen valmennukseen kustannustehokkaasti. 

Tiesitkö?

 

52% KAIKISTA liikuntapedagogiikan ja liikuntabiologian opiskelupaikan saavuttaneista kävi liikunnalle.fi -valmennuskurssin. 

 

100%

4.5/5

57%

Valmennuksen eteneminen

VALMENNUSOHJELMAN SISÄLTÖ

Kirjallisen kokeen valmennuskurssiT

  • Verkkovalmennuksemme alkaa heti ilmoittautumisen jälkeen. Valmentajamme auttavat sinut alkuun!

  • Ilmoittautumisen jälkeen sinulla on käytettävissäsi kevään 2018 valmennuskurssin opetusvideot, tiivistelmät ja harjoituskokeet.

  • Järjestämme kirjallisen kokeen kolmipäiväisen kontaktivalmennuksen huhtikuussa 2020 Jyväskylässä, päivät kuuluvat osaksi valmennusohjelmaa.

  • Kirjallisen kokeen valmennuksesta tuotettava verkkomateriaali on kurssilaisten käytössä aina pääsykoepäivään asti!

LIIKUNTAKOKEIDEN valmennuskurssiT

  • Ilmoittautumisen jälkeen pääset kurssilaisten yhteisöön, jossa valmistautumisen tukena ovat muut kurssilaiset sekä valmentajamme.

  • Ilmoittautumisen jälkeen sinulla on käytettävissäsi yli 50 opetusvideota, kirjallinen materiaali ja harjoitusohjelmat jokaiseen lajiin.

  • Valmistamme kurssilaisemme tuleviin pääsykokeisiin järjestämällä kaksi treenipäivää sekä harjoituspääsykoepäivän Jyväskylässä. Pävät järjestetään helmi-, maalis-, ja kesäkuussa 2020. 

  • Kaikki päivät kuuluvat osaksi valmennusohjelmaa.

VALMENNUSOHJELMA 2020

Early bird tarjous

899€

(ovh. 1090€)

PARASTA VALMENNUSOHJELMASSA

Valmistautuminen ja valmennus alkavat heti, kun ilmoittaudut. Verkkosisältömme ovat heti käytettävissäsi, valmentajamme ottaa sinuun yhteyttä ja auttaa sinut alkuun.

Tieto, tuki ja turva. Tiedät tarkalleen, mitä sinulta vaaditaan pääsykokeissa ja miten sinun tulee valmistautua. Sinulla on kokoajan käytettävissäsi valmentaja ja kurssilaisten oma Facebook-yhteisö.

Olet alusta asti askeleen edellä. Verkkosisältöjemme avulla pystyt opiskelemaan missä tahansa ja milloin tahansa. Kun verkko-oppiminen yhdistetään kuuteen yhteiseen kontaktipäivään, on lopputuloksena itsevarma tunne omasta onnistumisesta.

SISÄÄNPÄÄSYTAKUUMME

Mikäli et saa opiskelupaikkaa, saat valmennusohjelman verkkosisällöt ilmaiseksi seuraavalle vuodelle.

optimaalinen valmistautuminen pääsykokeisiin

Valmennusohjelmaan olemme konneet kaiken, mitä optimaaliseen pääsykokeisiin valmistautumiseen hakija tarvitsee. Hyödynnämme kurssilla blended learning -mallia, joka yhdistää verkko- ja kontaktivalmennuksen kokonaisvaltaiseksi paketiksi! Valmennus alkaa välittömästi kurssilaisen ilmoittauduttua valmennukseemme!

Kokemuksia

 Liikunnalle.fi:n valmennusohjelma varmisti sisäänpääsyni. Facebook-ryhmän videokommentoinnin kautta sain paljon vinkkejä lajiharjoituksiin, kirjallisen kokeen valmennus auttoi erityisesti englanninkielisten artikkeleiden suhteen ja harjoituspääsykoepäivänä sai loistavan käsityksen siitä, mikä on oma taitotaso jokaisen lajin suhteen.

- Johanna, Valmennusohjelma 2017

Katso kurssilaistemme kokemuksia

Katso vuoden 2017 valmennusohjelmassa liikuntatieteellisen opiskelupaikan saavuttaneen Tepon fiiliksiä keväältä 2017. 

 Lisää onnistumistarinoita löydät täältä. 

OTA YHTEYTTÄ

 

Kurssin yhteyshenkilö

 

Pertti Lappalainen

 

+358 40 809 2234

 

info@liikunnalle.fi

VALMENNUSOHJELMA

LIIKUNNALLE.FI

SEURAA MEITÄ

OTA YHTEYTTÄ

Kurssimyynti

Liikunnalle.fi -valmennuskurssit

Y-2774935-3

Kauppakatu 31 B

40100 Jyväskylä

Rekisteriseloste

Yksityisyydensuoja

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

uutiskirje

+358 40 809 2234

Valmennus

+358 45 134 5994