Liikunnalle

Sisäänpääsytakuu

22.9.2017

VALMENNUKSEN PERIAATTEET

Opiskelupaikan saavuttaminen liikuntatieteellisestä on erittäin vaikeaa. Missiomme on mahdollistaa jokaisen liikuntatieteelliseen tosissaan haluavan tie unelmien opiskelupaikkaan. Teemme missiomme eteen hartiavoimin töitä. 

Valmennuksemme perustuvat edellisvuosien pääsykokeiden sisältöhin, viimeisimmän tiedon mukaan. Aina on mahdollista että pääsykokeet muuttuvat emmekä vastaa koulutuksen tarjoajan (yliopiston) tekemistä muutoksista pääsykoejärjestelyissä. Luonnollisesti pyrimme tarjoamaan parhaan mahdollisen tuen kurssilaisillemme jokaisessa tilanteessa ja reagoimme mahdollisiin muutoksiin aina kurssimme sisällössä. 

Kurssimme opetus perustuu ns. blended -learning kursseihin, joka tarkoittaa verkko- ja kontaktivalmennuksen yhdistelmää. Näemme tämän ainoana tapana mahdollistaa optimaalinen ja liikuntataitojen oppimisen kannalta ajallisesti riittävä valmistautumisen vaativiin pääsykokeisiin, jokaiselle hakijalle kohtuullisin kustannuksin.
Tällä tavoin kymmenet
kanssamme töitä tehneet hakijat ovat opiskelupaikkansa saavuttaneetVuosittain kuitenkin vain noin 4% kaikista hakijoista lopulta saavuttaa opiskelupaikan liikuntatieteellisestä. Se tarkoittaa, että me voimme nostaa jokaisen kurssilaisen mahdollisuuksia huomattavasti, mutta lopulta jokaisen on itse tehtävä työnsä unelmansa eteen saavuttamiseksi. Me onnistumme jos kurssilaisemme onnistuvat. 

Huolellisesta valmistautumisesta, kovasta työstä ja sitoutumisesta huolimatta on mahdollista että opiskelupaikka liikunnalta jää vain haaveeksi. Missiomme on opiskelupaikan saavuttaminen ja haluamme kannustaa sinnikkääseen työhön unelmien eteen. Siksi olemme kehittäneet sisäänpääsytakuun kursseillemme! 
 

VALMENNUSOHJELMA

Valmennusohjelma on kursseistamme se kokonaisvaltaisin valinta. Niin on myös sen tarjoama takuu. Jos sitoutunut valmistautuminen valmennusohjelmassa ei tuota toivomaasi tulosta sitoudumme auttamaan sinua seuraavana vuonna ilmaiseksi! 

Mitä takuu sisältää?

Takuu sisältää verkkovalmennusmateriaalit sekä kirjalliseen kokeeseen että liikuntakokeisiin. Saat oikeudet kaikkeen verkkokurssimateriaaliimme, myös uusiin sisältöihin jotka, päivitämme vuosittain sekä kirjallisen kokeen että liikuntakokeiden osalta.

Mitä takuu ei sisällä?

Takuu ei sisällä osallistumista kontaktipäiviin eikä verkkovalmennukseen (FB-ryhmät). Sitoudumme kuitenkin tarjoamaan edellisvuoden valmennusohjelma -asiakkaille tuntuvat alennukset sekä liikuntakokeiden Harjoituspääsykoepäivään että kirjallisen kokeen valmennuksiin

KIRJALLINENKOE & LIIKUNTAKOE

Kirja​llisen kokeen ja liikuntakokeiden kurssille osallistuville tarjoamme hieman kevyemmän ns. 50% takuun. Jos kurssille osallistuvan hakijan tie kovasta yrityksestä huolimatta päättyy ennen aikojaan on kurssilainen oikeutettu 50% alennukseen vastaavan kurssin verkkosisällöstä seuraavana vuonna. 

Kaikki alennusprosentit lasketaan kyseisen kurssin voimassa olevista Ovh. hinnoista.

TAVOITE

Tavoitteenamme on mahdollistaa jokaisen valmennettavamme unelma opiskelupaikasta liikuntatieteellisessä. 

I

LIIKUNNALLE.FI

SEURAA MEITÄ

OTA YHTEYTTÄ

Kurssimyynti

Liikunnalle.fi -valmennuskurssit

Y-2774935-3

Kauppakatu 31 B

40100 Jyväskylä

Rekisteriseloste

Yksityisyydensuoja

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

uutiskirje

+358 40 809 2234

Valmennus

+358 45 134 5994