Miksi valmennusohjelma takaa menestysmahdollisuutesi liikuntatieteellisen pääsykokeissa?

Valmennusohjelma on laajin tarjoamamme valmennuskurssi liikuntatieteelliseen. Valmennusohjelmaan kuuluu kaikki valmennuksemme, eli liikuntakokeiden verkkovalmennus, kirjallisen kokeen verkko- sekä kontaktivalmennus ja molemmat harjoituspääsykoepäivät. Valmennusohjelma on ylivoimaisesti laajin valmennuskurssikokonaisuus, joka liikuntatieteellisen pääsykokeisiin on tarjolla. Sen avulla valmistaudut liikuntatieteellisen pääsykokeisiin syksystä lähtien huippuvalmentajiemme opastuksella. 

Miksi valmennusohjelma on erinomainen tapa valmistautua liikuntatieteellisen pääsykokeisiin?

Suurin syy, miksi valmennusohjelman olemme perustaneet on liikuntataitojen oppimisen tieteellinen perusta, johon kurssin perustajat Kalle Harmaala ja Jerry Hietaniemi ovat tutustuneet mm. kandi- ja Pro gradu -tutkielmissaan. Tutkimusten mukaan motorisia taitoja opitaan verrattaen hitaasti. Taidon oppiminen vaatii aikaa ja riittävän määrän riittävän laadukkaita toistoja. Liikuntatiteteellisen pääsykokeiden liikuntaosiot taasen testaavat hyvin monipuolisesti erilaisia motorisia taitoja. Valmennusohjelma on ylivoimainen blended learning -tyyppinen ratkaisu (siis verkko- ja kontaktivalmennuksen yhdistävä kurssi), joka tarjoaa hakijalle mahdollisuuden valmistautua pääsykokeisiin taidon oppimisen vaatimalla aikahorisontilla!

Mitkä muut syyt puoltavat valmennusohjelman puolesta?

  • Verkkovalmennuskurssit sekä liikuntakokeisiin että kirjalliseen kokeeseen ja käyttäjäystävällinen oppimisympäristömme ovat käytettävissäsi heti missä vain ja milloin vain: voit siis aloittaa valmistautumisen välittömästi kurssille ilmoittauduttuasi! 

  • Valmentajiemme tuki on käytettävissäsi 24/7 saat vastaukset kysymyksiisi 24h kuluessa!

  • Saat kaikkiaan neljä kontaktipäivää ja koko talven mittaisen verkkovalmennuksen pääsykokeisiin

  • Käytössäsi ovat niin opetusvideot kuin harjoitusohjelmat kaikkiin pääsykokeissa viime vuosina testattuihin lajeihin

  • Opetusvideo on erinomainen tapa oppia, sillä voit katsoa vaikeat aihealueet niin monta kertaa kuin haluat ja voit aina pysäyttää videon, kun haluat kirjoittaa asioita muistiin.

  • Tarjoamme valmennusohjelmalle 100% sisäänpääsytakuun, jos et saavuta sen avulla opiskelupaikkaa liikunnalta saat seuraavan vuoden valmennusohjelman kaiken verkkomateriaalin ilmaiseksi!

Miksi valmennusohjelmaan on tärkeää liittyä jo syksyllä?

Tsekkaa täältä valmennusohjelmassa opiskelupaikan saavuttaneen Tepon fiiliksiä viime keväältä!

 

Kirjoittanut Kalle Harmaala

Kalle on 5. vuoden liikuntapedagogiikan opiskelija ja valmennuskurssimme kouluttaja. Lue Kallen tarina täältä.

Lue kurssimme avulla opiskelupaikan liikuntatieteellisestä saavuttaneiden kokemuksia pääsykokeisiin valmistautumisesta!