Miksi kirjallisen kokeen verkkovalmennuskurssi nostaa huomattavasti mahdollisuuksiasi menestyä pääsykokeissa?

Kirjallisen kokeen lähiopetuskurssit päättyvät tänään Turussa. Takana on kolme kaupunkia ja mahtavia kohtaamisia yli 50 innokkaan hakijan kanssa. Lähiopetuskurssien lisäksi olemme videoineet opetusvideot kaikista pääsykokeiden osa-alueista ja tiivistäneet oleellisimmat asiat tiivistelmiksi verkkovalmennuskurssiamme varten, mikä julkaistiin eilen. Verkkovalmennuskurssin avulla kaikki, jotka eivät päässeet lähiopetukseen, saavat mahdollisuuden osallistua suosittuun valmennukseemme!

Miksi verkkovalmennuskurssi on erinomainen tapa oppia?

  • Verkkovalmennuskurssi ja käyttäjäystävällinen oppimisympäristömme on käytettävissä missä vain ja milloin vain: et siis ole sidottuna aikatauluihin tai paikkaan!

  • Olemme tiivistäneet laajat kokonaisuudet ytimekkäiksi luennoiksi, joten pääset hetkessä pureutumaan jokaisen aihealueen oleellisimpaan asiaan.

  • Opetusvideo on erinomainen tapa oppia, sillä voit katsoa vaikeat aihealueet niin monta kertaa kuin haluat ja voit aina pysäyttää videon, kun haluat kirjoittaa asioita muistiin.

  • Valmentajiemme tuki on käytettävissäsi missä ja milloin vain. Voit siis aina kysyä jos jokin asia jää askarruttamaan mieltäsi. 

Luonnollisesti kirjallisen kokeen verkkovalmennuksen sisällöt ovat myös kontaktivalmennuksessa mukana olliden käytettävissä aina pääsykoepäivään asti! 

 

Kirjoittanut Jerry Hietaniemi

Jerry on 5. vuoden liikuntapedagogiikan opiskelija ja valmennuskurssimme kouluttaja. Lue Jerryn tarina täältä.

Lue kurssimme avulla opiskelupaikan liikuntatieteellisestä saavuttaneiden kokemuksia pääsykokeisiin valmistautumisesta!